Vi välkomnar nystartade trädgårdsgruppen!

Under 2016 har styrelsen nöjet att meddela att det startats en trädgårdsgrupp, som tagit sig an utmaningen att ta tillvara på vår innergård på bästa sätt. Med besök från Ulriksdals Slottsträdgård har de satt igång arbetet med att välja ut fina växter som lämpar sig bäst.  För alla som är intresserade att ta del av trädgårdsgruppens planer så har de en presentation som ni kan ladda hem genom att klicka här.

Uppgradering av tvättstugan

Kära medlemmar,
 
Våren är i antågande och vi ser fram emot en härlig påsk. I samband med detta vill vi också passa på att delge er medlemmar en viktig nyhet.

En fungerande tvättstuga är väldigt viktigt för alla medlemmar. Vi har haft allt för många driftstopp på maskinerna i tvättstugan den senaste tiden, vilket inte är förenligt med den grundläggande standard man som boende kan förvänta sig. Det har också medfört ökade kostnader för att laga maskinerna och mot bakgrund av detta har styrelsen beslutat att tvättmaskinerna och torktumlaren i tvättstugan ska bytas ut.

De nuvarande Mile-maskinerna är ca. 16 år gamla och bedöms som uttjänta. Genom att byta ut maskinerna kommer bättre driftsäkerhet att säkerställas och besparingar kan ske för föreningen, genom minskade servicekostnader de kommande åren.
 
Maskinerna kommer att bytas ut torsdagen den 9 april vilket innebär att tvättstugan är stängd den dagen. Ni som redan har bokningar får därför tyvärr boka om er tvättid.
 
Styrelsen vill härmed önska alla medlemmar en Glad Påsk och vi hoppas ni kommer att trivas med vår nya, fina, uppgraderade tvättstuga.

Vänligen,
Styrelsen genom Ordf. Erik Sjöqvist

Ny hemsida!

Styrelsen har under sommaren och hösten jobbat för att förbättra kommunikationen och tillgängliggöra information på ett lättare sätt. Vi är nu glada att kunna presentera föreningens nya hemsida! Här hittar du som boende såväl som mäklare och intressenter information kring fastigheten och föreningsarbetet för Knoppen 20. Välkomna!